IW Actueel

Branche zoekt Vrouw in Brabant!

Werken in de techniek een mannenbaan? Absoluut niet! In de technische installatiebranche werken al jaren succesvolle vakvrouwen! Daarom zijn de installatiebedrijven in Brabant op zoek naar jou! Kom ook naar de bijeenkomst op 8 of 10 oktober en maak kennis met de techniek! Werken in de installatiebranche is werken aan het verduurzamen van scholen, huizen en bedrijven. Werken in de techniek is meewerken aan slimme tunnels en gebouwen en mensen langer thuis kunnen laten wonen. Maar werken in de branche is vooral werken aan jouw vakmanschap en persoonlijke ontwikkeling. Dus wil jij het als toekomstige vakvrouw maken in de techniek?

Kom naar de informatiebijeenkomst en maak kennis met je nieuwe toekomst!
8 oktober 2019: Vakwijs – Rietveldenweg 12b te Den Bosch.
10 oktober 2019: IW Breda – Terheijdenseweg 350 te Breda.
(IW zit in het pand van Curio voorheen Radius College)

Aanmelden kan via 0800-6061 of stuur een e-mail naar servicepunt@otib.nl ovv projectnummer P0135.

Sandra ging je voor!
Sandra van Assen had een loopbaan als receptioniste achter de rug. Na enige tijd eruit te zijn geweest, zocht ze een nieuwe baan. Een baan waar ze haar energie in kwijt kon. Ze maakte kennis met de techniek tijdens een voorlichtingsbijeenkomst. “Het is een leuke uitdagende branche waar je echt gelukkig kan worden en veel kan leren. Het gaat om mensen en techniek. Een fantastische combinatie. Check de korte en de lange video waarin Sandra vertelt over haar ervaringen. Ook enthousiast geworden? Kom naar de informatiebijeenkomsten op 8 oktober in Den Bosch of 10 oktober in Breda. Aanmelden kan via 0800-6061 of stuur een e-mail naar servicepunt@otib.nl ovv projectnummer P0135. Wij kijken uit naar je komst!

Branche zoekt vrouw is een samenwerkingsinitiatief van OTIB, Metechnica, Techniek Nederland, UWV, Vakwijs en uiteraard IW Brabant-Zeeland.

Download: Infoflyer Branche zoekt Vrouw

WordPress development door Webstation