IW Zuid-Oost

IW Zuid-Oost is hèt opleidingsbedrijf in de regio voor installatie-, elektrotechnische- en koeltechnische opleidingen.
We zijn het samenwerkingsverband van meer dan 200 Limburgse en zuidoost Brabantse installateurs. Samen leiden wij al meer dan 25 jaar met de roc’s in de regio (o.a. Gilde Opleidingen, ROC Ter Aa, ROC Summa, ROC Nijmegen, Vista College), studenten op in de installatietechniek. Wij leiden de studenten en zij-instromers op en de installatiebedrijven bieden een werkplek voor de gewenste praktijkervaring. Met opleidingslocaties in Roermond (hoofdkantoor), Helmond en Cuijk bieden we opleidingen dichtbij onze IW’ers en bedrijven aan.

 

Leren & Werken

Voor alle jongeren die interesse hebben in techniek en technologie bieden wij opleidingstrajecten (Werken en Leren) aan voor de installatie- of elektrotechniek. In samenwerking met het ROC dat jij zelf uitkiest ga je een BBL-traject volgen. Dat biedt jou een aantal voordelen, zo wordt bijvoorbeeld je opleiding door ons betaald, ontvang je al direct salaris en krijg je gedurende de opleiding persoonlijke begeleiding. Je gaat één dag in de week voor theorieles naar een ROC en je praktijklessen volg je bij IW. De andere dagen ga je via ons werken bij een aangesloten, erkend leerbedrijf.

Neem hieronder contact met ons op voor meer info over onze opleidingstrajecten of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarnaast organiseren wij regelmatig open dagen en mag je áltijd vrijblijvend een dagje bij ons op de praktijklocatie komen meelopen. Lijkt je dat wat? Laat het ons hieronder weten!

 

Switch & Werk

Iedereen is anders, daarom kijkt ons team van Switch & Werk echt naar jóu. Het maken van een carrièreswitch of als zij-instromer ergens gaan werken, is niet altijd even makkelijk. Precies daarom staan wij voor je klaar tijdens dit hele proces. Na een kennismakingsgesprek gaan we door middel van een meeloopdag en een plan van aanpak samen op zoek naar de juiste match voor jouw nieuwe baan. We helpen je niet alleen aan een nieuwe baan, ook daarna zijn we er voor je en bieden we blijvende begeleiding. Wil je meer informatie over Switch & Werk? Of wil je een kennismakingsgesprek inplannen met ons om te kijken naar de mogelijkheden voor jou? Dat kan hieronder!

Training & Advies

Blijvend ontwikkelen als bedrijf in de installatiebranche? Het is natuurlijk ontzettend belangrijk, maar waar moet je beginnen? En welke opleidingen of trainingen zijn geschikt voor jou en je medewerkers? Ons team van Training en Advies staat elke dag voor je klaar om je met deze vraagstukken te helpen. Alles wat we voor je doen is maatwerk, dus we komen graag vrijblijvend bij je langs om kennis te maken en de opleidingsbehoefte in kaart te brengen. Wil je meer informatie of een kennismakingsgesprek inplannen met ons? Dat kan!

Contactgegevens

Kerkeveldlaan 4
6042 JX Roermond

Tel: 0475 34 67 67
E-mail: infoiwzo@iwnl.nl

Postadres:
Postbus 1260
6040 KG Roermond

Praktijkcentra

Keizerin Marialaan 4
5700 NR Helmond

Kerkeveldlaan 4
6042 JX Roermond

Het Riet 7
5431 NL Cuijk

KvK en BTW-nummers

IW
KvK: 41068456
BTW: NL807532381B01

WordPress development door Webstation