IW Actueel

Game On regio West-Brabant 2021!

Het is Game On regio West-Brabant tijdens de Dutch Technology week!
Tijdens deze hybride techniekmanifestatie gaan 1.400 vmbo leerlingen van 31 mei t/m 4 juni aan de slag met de 7 werelden van techniek. Niet alleen online maar ook in de klas! Het Chassé theater, het NAC Stadion, de sportschool, bouw- en installatiebedrijf, de snoepfabriek, in vliegtuigen…overal zijn technici aan de slag! En dat laat razende reporter Kai op locaties zien van gave bedrijven uit de regio.

Voor veel vmbo-leerlingen is het namelijk een hele uitdaging om een goed beeld te krijgen van de baan- en opleidingsmogelijkheden in de techniek. Met de 7 werelden van techniek ontdekken leerlingen uit de regio West-Brabant wat het beste bij hun past. Ook gaan zij met 5 doe-opdrachten in een toffe Game aan de slag! Knallend sluiten we de week af tijdens een online live-event op vrijdag 4 juni, dan maken wij ook de winnaars bekend.

Game On regio West-Brabant is een samenwerkingsinitiatief voor techniek promotie van de IW Brabant-Zeeland, FME Vekon Besturingstechniek, Curio, Toptechniek in Bedrijf, Jetnet & Technet.

Volg Game On regio West-Brabant op Instagram, Facebook en Linkedin.
Email: gameonwb@iwnl.nl

 

WordPress development door Webstation