IW Actueel

Meld je hier aan voor de middag en avond middenkaderopleidingen bij IW Zuid-Holland

Waarom:

De branche installatie- en elektrotechniek heeft een tekort aan voldoende, goed opgeleid en vakbekwaam personeel op middenkaderniveau. IW Nederland blijft zich bezig houden met het verder ontwikkelen van opleidingen voor deze mooie branche.

Opleidingen:

ATI | E (Aankomend Technicus Installatie- of Elektrotechniek) is de vooropleiding voor de MIT-W | E. Wanneer u of uw medewerker niet voldoet aan de toelatingsvoorwaarden voor de MIT opleiding (diploma MBO 4 of gelijkwaardig) kunt u of uw medewerker zich alsnog kwalificeren door de opleiding ATI | E met een goed resultaat af te ronden.

MIT-W (Middelbaar Installatie Technicus W) is dé opleiding om u of uw werknemers verder te bekwamen in leidinggeven, coördineren, calculeren, projectfinanciering en het onderhouden van contacten met o.a. opdrachtgevers.

De technicus werktuigkundige installaties vormt de schakel tussen projectleiding en uitvoering.
Bovengenoemde zaken zijn ook van toepassing voor de elektrotechnische opleiding MIT-E (Middelbaar Installatie Technicus E)

De opleidingen worden afgerond met een diploma, uitgegeven door IW Nederland. De opleidingen gaan in het eerste kwartaal  van 2021 (bij voldoende aanmeldingen) van start.

Meer informatie en inschrijven:
Voor meer informatie met betrekking tot de inhoud van de opleidingen niveau 4 (ATI/E) kunt u de pdf bestanden downloaden via deze link en voor niveau 4+ (MIT-W en MIT-E) kunt u hier terecht. Wilt u zichzelf of uw medewerker inschrijven voor een opleiding? Dan kunt u hier het inschrijfformulier downloaden. Mocht u nog vragen hebben kunt u contact opnemen met Koen Winkel via 070-3654727 of via infoiwzh@iwnl.n

WordPress development door Webstation