IW Opleiding Eerste monteur elektrotechnische installaties in de gebouwde omgeving

Eerste monteur elektrotechnische installaties in de gebouwde omgeving: verantwoordelijk vakwerk

Ben jij straks eerste monteur elektrotechnische installaties in de gebouwde omgeving? Dan heb je een grote verantwoordelijkheid. Mensen vertrouwen op jou om te kunnen werken en wonen.
Je focust elke werkdag op de aanleg of het onderhoud van elektrotechnische installaties. Zowel in woningen en kantoorgebouwen als in bedrijfsruimten.

Afwisseling, dáár houd je van

Een belangrijke eigenschap als eerste monteur? Je werkt prima zelfstandig. En hoe meer divers de projecten zijn, hoe beter. Door afwisseling kan jouw werkdag niet meer stuk. Dus zien blije klanten jou graag komen in kantoorgebouwen en bedrijfsruimten. En net zo goed bij particulieren in de nieuwbouw en/of renovatie. En ja, door al die verschillende mensen die je ontmoet, is het superbelangrijk dat je makkelijk communiceert. Vooral met klanten!

Collega’s helpen? Jouw tweede natuur

Als eerste monteur heb je vaak meer kennis en ervaring dan je collega’s. Dus help je ze graag als dat nodig is. Samenwerken zit je in het bloed. En lopen de zaken anders dan gepland? Dan stap je daar fris & flexibel op in.

Je werkt veilig of je werkt niet

Veiligheid staat bij jou voorop. Je doet je werk nauwkeurig en je levert kwaliteit. Dat maakt jou een goede eerste monteur!

Kijk een dag mee in deze opleiding

Enthousiast geworden?

Praktische informatie

Richting:

Elektrotechniek, Uitgelicht

Niveau:

3

Vooropleiding:

MBO niveau 2, VMBO-k, overgangsbewijs 3-4 havo

Duur opleiding:

2 á 3 jaar

Voordelen voor jou:

  • Direct salaris
  • Combineer studie en werk
  • Geen kosten voor opleiding
  • Volop mogelijkheden om door te groeien
  • Begeleiding bij leerbedrijf
  • Arbeids­contract tijdens je opleiding