IW Zuid-Oost

In 5 stappen naar jouw toekomst

1

Aanmelden

Hieronder kun je je aanmelden om kennis met ons te maken. Vervolgens plannen we samen een intakegesprek.

2

Intake

Tijdens het intakegesprek bespreken we de mogelijkheden. Als je wilt plannen we een meeloopdag.

3

Bedrijf

Ben je enthousiast? Dan gaan we samen op zoek naar een leerbedrijf waar je werkervaring gaat op doen

4

Start

Samen bepalen we wanneer je gaat starten met leren en werken via IW.

5

Diploma

Tijdens de gehele opleiding word je persoonlijk begeleid en zorgen wij samen dat jij je mbo-diploma behaalt.

Locaties en Open dagen in Zuid-Oost

Wij zijn IW

IW Zuid-Oost is hèt opleidingsbedrijf in de regio voor installatie-, elektrotechnische- en koeltechnische opleidingen. We zijn het samenwerkingsverband van meer dan 200 Limburgse en zuidoost Brabantse installateurs. Samen leiden wij al meer dan 25 jaar met de roc’s in de regio (o.a. Gilde Opleidingen, ROC Summa, ROC Nijmegen, Vista College), studenten op in de installatietechniek. Wij leiden de studenten op en de installatiebedrijven bieden een werkplek voor de gewenste praktijkervaring. Met opleidingslocaties in Roermond (hoofdkantoor), Helmond en Cuijk bieden we opleidingen dichtbij onze IW’ers en bedrijven aan.

Je gaat één dag in de week naar een ROC bij jou in de buurt voor het theoretische deel van je opleiding en komt één dag per 2 weken naar IW voor praktijktraining. De rest van de week, werk en leer je in de praktijk bij een leerbedrijf dat we samen voor je uitzoeken.

Je kunt jouw opleiding via IW richting elektrotechniek of installatietechniek op MBO niveau 2,3 of 4 volgen. Wij hebben volop mogelijkheden voor jou! Ook voor carriére-switcher bieden wij mogelijkheden op maat. We kijken samen of een leerwerkbaan in de elektrotechniek of installatietechniek écht iets voor je is en of we de perfecte werkplek voor je kunnen vinden.

Bezoek onze Open Dagen

Bezoek onze open dag en kom kennismaken met IW, de opleider voor de Elektro- en Installatiebranche. Tijdens de open dag vertellen wij je graag alles over de opleidingsmogelijkheden in de installatie – en elektrotechniek en geven we je een rondleiding door onze opleidingswerkplaats. We geven je advies over de mogelijke opleidingen en de routes naar je diploma. Belangstellenden, zoals potentiële nieuwe leerlingen en hun ouders en verzorgers, kunnen kennismaken met IW Zuid-Oost en onze mogelijkheden.

Hopelijk tot snel!

Hoe ziet een meeloopdag eruit?

Wil je graag onderzoeken of elektrotechniek of installatietechniek echt bij jou past? Meld je dan aan voor een meeloopdag. Tijdens deze dag kun je, op een leuke en ontspannen manier, kennismaken met IW en samen met andere potentieel geïnteresseerde studenten meedoen in onze opleidingswerkplaats met praktijkopdrachten voor elektrotechniek of installatietechniek onder begeleiding van een van onze instructeurs.

Ik wil een
Open Dag
bezoeken

Ik wil
een dag
meelopen

Ik wil
graag
advies

Ik wil me
aanmelden
bij IW

Jouw aanspreekpunt(en) in Zuid-Oost

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Of wil je bijvoorbeeld een studieadviesgesprek? Bel, mail of whatsapp ons, we helpen je graag!

Jouw aanspreekpunt Sandra Limpens

Sandra Limpens

Leer-werkbegeleider
Jouw aanspreekpunt Carla Verlaan

Carla Verlaan

Leer-werkbegeleider
Jouw aanspreekpunt Guido van den Munckhof

Guido van den Munckhof

Leer-werkbegeleider
Jouw aanspreekpunt Theo van den Elzen

Theo van den Elzen

Leer-werkbegeleider
Jouw aanspreekpunt Susan van Gansewinkel

Susan van Gansewinkel

Leer-werkbegeleider

Altijd een passende opleiding voor jou

Waar word jij enthousiast van? Een mooi startsalaris en interessante doorgroeimogelijkheden? Een echt vak leren en trots kunnen zijn op je projecten? Een afwisselende baan met zelfstandige klussen of juist veel teamwerk?

Wat maakt dat je voor IW kiest? Bekijk de video's!

WordPress development door Webstation