IW Opleiding Eerste monteur service en onderhoud werktuigkundige installaties

Eerste monteur service en onderhoud werktuigkundige installaties: jouw acties en adviezen zijn onmisbaar

Na een dag hard werken als monteur service en onderhoud werktuigkundige installaties weet jij één ding zeker. Dankzij jouw vakmanschap blijven ziekenhuizen opereren, scholen lesgeven en mensen fijn wonen en werken.

Jij hebt verantwoordelijk werk…

…want jij onderhoudt, repareert en verbetert namelijk de bestaande installaties. zowel in woningen en kantoorgebouwen als ziekenhuizen. De installaties die op je pad komen? Heel verschillend. Zoals voor warm tapwater en klimaatbeheersing. Denk aan warmtepompen, mechanische ventilatiesystemen, warmwatertoestellen, gastoestellen en zonneboilers. Naast onderhoud, controleer je de werking van deze installaties. Als het nodig is, stel je deze bij. Bij een storing of gebrek bepaal jij of repareren nodig is. Jouw deskundige blik of advies is voor de klant dus heel belangrijk!

Overal waar jij komt is iedereen blij

Je komt bij allerlei soorten klanten over de vloer! Bijvoorbeeld in woningen, woongebouwen, winkels, industrie en utiliteitsgebouwen en ziekenhuizen. Soms kun je ook werkzaamheden voorbereiden in de werkplaats van je werkgever.

Werkgevers zien jou graag komen

Kleine bedrijven? Grote bedrijven? Ze zien jou graag voor hen komen werken. Eigenlijk zijn dit altijd dienstverlenende organisaties gericht op service (reparaties) en onderhoud aan installaties. Soms ben je lokaal en regionaal actief. Of je werkgever heeft voor jou werk door heel Nederland. Het kan allemaal.

Sterk mensenwerk

In je werk krijg je op een leuke manier te maken met allerlei soorten mensen. Zoals natuurlijk collega’s, maar ook werknemers van andere bedrijven, opdrachtgevers en klanten. Goed omgaan met anderen is voor jou dagelijkse kost.

Kijk een dag mee in deze opleiding

Enthousiast geworden?

Praktische informatie

Richting:

Service- en onderhoudstechniek, Uitgelicht

Niveau:

3

Voordelen voor jou:

  • Direct salaris
  • Combineer studie en werk
  • Geen kosten voor opleiding
  • Volop mogelijkheden om door te groeien
  • Begeleiding bij leerbedrijf
  • Arbeids­contract tijdens je opleiding