Meld je nu aan bij
IW Noord-Holland
en pak die kans!

Technische installatiebedrijven zitten te springen om goed en gemotiveerd personeel! Goed dat jij die kans pakt en je carrière een boost geeft!

Bijna klaar met je vmbo, mavo of havo? Ben je op zoek naar een opleiding die beter bij je past? Kom eens kennismaken bij IW! Of ben je momenteel werkzaam in een andere branche? Laat je dan nu adviseren om een switch naar de techniek te maken! We gaan dan uit van jouw talent, jouw eigen skills! Zodat we zeker weten dat we voor jou het juiste pad uitstippelen.

Vul snel het aanmeldformulier in!

De voordelen van IW

Geen opleidingskosten

Opleidingsplan met persoonlijke begeleiding

Erkend mbo-­diploma niveau 2, 3, of 4 met toelating tot het hbo

5 dagen p/w salaris

Kies voor IW, dé opleider in elektro- en installatietechniek!

Tijdens een opleiding bij IW ga je één dag in de week naar een ROC bij jou in de buurt voor het theoretische deel van je opleiding en komt één dag per 2 weken naar IW voor praktijktraining. De rest van de week, werk en leer je in de praktijk bij een leerbedrijf dat we samen voor je uitzoeken.

Je kunt jouw opleiding via IW richting elektrotechniek of installatietechniek op MBO niveau 2,3 of 4 volgen. Wij hebben volop mogelijkheden voor jou! We kijken samen of een leerwerkbaan in de elektrotechniek of installatietechniek écht iets voor je is en of we de perfecte werkplek voor je kunnen vinden.

Wat leuk dat je interesse hebt in IW!

Vul het formulier in, dan nemen wij contact met je op.

  • Wij gebruiken jouw gegevens om je vraag te beantwoorden, waarna ze vernietigd worden. Jouw informatie wordt niet met derden gedeeld.
WordPress development door Webstation