MBO-opleidingen
Elektrotechniek en installatietechniek

Is werken en leren écht iets voor jou?
IW staat voor je klaar!

Wil je werk en opleiding combineren?
Wil je meteen een mooi startsalaris ontvangen?
Wil je dat alle opleidingskosten betaald worden?

Kies dan voor een bbl-opleiding bij IW. Je gaat één dag in de week naar een ROC bij jou in de buurt voor het theoretische deel van je opleiding en komt één dag per 2 weken naar IW voor praktijktraining. De rest van de week, werk en leer je in de praktijk bij een leerbedrijf dat we samen voor je uitzoeken. Je kunt jouw opleiding via IW richting elektrotechniek of installatietechniek op MBO niveau 2,3 of 4 volgen. Wij hebben volop mogelijkheden voor jou! Ook voor zij-instromers bieden wij mogelijkheden op maat. We kijken samen of een leerwerkbaan in de elektrotechniek of installatietechniek écht iets voor je is en of we de perfecte werkplek voor je kunnen vinden.

Kies jouw regio

IW bestaat uit 6 regionale opleidingsbedrijven met gezamenlijk een landelijke dekking. Hierdoor zijn we altijd dichtbij. Dichtbij voor jonge technische talenten, dichtbij de technische installatiebedrijven en dichtbij wat er in een regio speelt. We geloven in een persoonlijke, betrokken aanpak en we kijken proactief naar nieuwe mogelijkheden en kansen in de omgeving.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Vul het formulier in en we bellen of mailen!
  • Wij gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen.

Jij maakt het in de techniek!

Bij IW garanderen wij jou een baan, bieden je een arbeidsovereenkomst met bijbehorende vakantiegeld en dagen en betalen bovendien jouw opleidingskosten. Wij geloven in praktijkgericht opleiden, daarom staat direct praktijkervaring opdoen bij een bedrijf in jouw regio centraal.

Onze gepassioneerde leerlingbegeleiders/instructeurs bieden je persoonlijke begeleiding en zorgen voor een professionele begeleiding bij het leerbedrijf. Wij hebben een slagingskans van 85 tot 90% en geven iedereen maar dan ook echt iedereen, een eerlijke kans.

Dus waar wacht je nog op? Kom naar een van onze open dagen en ga het maken in de techniek!

WordPress development door Webstation