IW Actueel

Header

Nieuw: Collegiale In- en uitleen bij IW!

IW Noord-Holland is recent een samenwerking aangegaan met de stichting Collegiale In- en Uitleen West. Vol trots mogen wij jullie daarom melden dat wij jullie vanaf heden deze nieuwe dienstverlening mogen aanbieden; Collegiale In- en Uitleen! 

Wat is Collegiale In- en Uitleen?

De markt binnen de technische installatiebranche is onvoorspelbaar mede door onzekere economische ontwikkelingen. Dit betekent voor een bedrijf dat er sprake kan zijn van een personeelsoverschot of juist een vraag naar tijdelijk personeel om een klus te klaren. Het uitlenen aan of inhuren van personeel van collega-bedrijven biedt vele voordelen om pieken en dalen in het werk op te vangen.

Wij ondersteunen bedrijven in Noord- en Zuid Holland en een deel van Utrecht om de optimale match tot stand te brengen tussen overschotten en tekorten van personeel van deelnemers van de Collegiale In- en Uitleen.

Wij zijn een onafhankelijke bemiddelingsbureau zonder winstoogmerk. Wij zijn géén werkgever en géén detacheringsorganisatie, maar maken samenwerking tussen installateurs, werkzoekenden, ZZP’ers en indien nodig commerciële bemiddelingsbureaus op een eenvoudige en snelle manier mogelijk. Wij fungeren daarbij als makelaar tussen vraag en aanbod.

Werkwijze

Het principe van het in- en uitlenen van personeel via Collegiale In- en Uitleen (CIU) is simpel. Bedrijven die deelnemen, worden participanten van Collegiale In- en Uitleen West. Participanten die werknemers graag willen inlenen plaatsen hun (tijdelijke) vacatures bij ons. Participanten die werknemers willen uitlenen melden dat ook aan ons. Op deze manier kan de perfecte match tot stand komen.

Een optelsom van pluspunten:
  • Geen leegloop van personeel in de technische installatiebranche.
  • Zowel personeelstekort als personeelsoverschot wordt opgevangen
  • Goede kwaliteit van het personeel.
  • We werken op basis van reële kosten en zonder winstoogmerk, dit bespaart dus veel geld t.o.v. commerciële marktpartijen
  • Vaste, gunstige tarieven.
  • Korte lijnen, één aanspreekpunt
  • Wij verzorgen tevens de administratie, facturatie én juridische afhandeling van een tijdelijke plaatsing.

De participantenbijdrage voor de dienst Collegiale In- en Uitleen (jaarlijkse contributie) bedraagt op jaarbasis €300,- exclusief BTW.

Ben je tijdelijk op zoek naar gemotiveerde medewerkers in de technische installatiebranche? Of heb je tijdelijk een overschot aan personeel? Dan ben je bij ons dus aan het juiste adres! Neem voor meer informatie contact met ons op via: Flex@iwnh.nl of telefoonnummer 06 43 61 65 97

Graag tot ziens!

Hartelijke groet,

Cindy Rinkel
Recruitment Makelaar

WordPress development door Webstation