IW Actueel

Golfer Mike Toorop verwelkomt IW Zuid-Holland als nieuwe sponsor op zijn weg naar succes!

Badhoevedorp – 27 juni 2023 IW Zuid-Holland, een toonaangevende praktijkopleider voor de Technische Installatiebranche, heeft vandaag met trots aangekondigd dat zij de nieuwe sponsor zijn van golfprofessional Mike Toorop. Deze samenwerking zal Mike ondersteunen bij zijn ambitieuze doelen op de golfbaan, terwijl IW Zuid-Holland zijn toewijding aan de ontwikkeling van jong talent in de technische sector benadrukt.

Momenteel speelt Mike Toorop op de Pro Golf Tour en hij streeft ernaar om dit seizoen te promoveren naar de Challenge Tour en uiteindelijk naar de European Tour. Met zijn uitzonderlijke vaardigheden en ambitie heeft Mike indruk gemaakt op de golfwereld en heeft hij de aandacht getrokken van IW Zuid-Holland als sponsor.

IW is al lang een pionier in Technische Installatiebranche en staat bekend om haar inzet voor het ontwikkelen van talent en vakmanschap voor de branche. De samenwerking met Mike Toorop, een opkomende golfer met een veelbelovende toekomst, vormt een interessante combinatie. IW Zuid-Holland en Mike delen een passie voor excellentie en streven naar succes op hun respectievelijke gebieden.

Cor van den Heuvel, directeur bij IW Zuid-Holland, is zelf ook een gepassioneerde golfer en begrijpt de uitdagingen en het doorzettingsvermogen die nodig zijn om succesvol te zijn in de sport. Hij gelooft sterk in de potentie van Mike Toorop en is verheugd om deel uit te maken van zijn reis naar de top. Als golfer begrijpt Van den Heuvel de technische aspecten van de sport en ziet hij de parallellen met hetgeen IW Zuid-Holland biedt.

Met de steun van IW Zuid-Holland kan Mike Toorop zich volledig richten op zijn golfcarrière, wetende dat hij wordt gesteund door een toonaangevende organisatie in de technische sector. De financiële ondersteuning en de gedeelde waarden van excellentie en toewijding zullen Mike de middelen bieden die hij nodig heeft om zijn doelen te bereiken en zijn potentieel als golfer volledig te benutten.

Mike Toorop en IW Zuid-Holland kijken uit naar een succesvolle samenwerking en zijn vastbesloten om gezamenlijk nieuwe hoogten te bereiken. Met de steun van IW Zuid-Holland is Mike vastberaden om zijn droom waar te maken en zijn positie in de golfwereld te versterken.

WordPress development door Webstation