IW Actueel

Installateursbijeenkomst IW Zuid-Oost op 22 juni a.s.

Woensdag 22 juni : Live event voor installateurs

Een interessante middag over het actuele thema: “Ben jij een aantrekkelijke werkgever? Over medewerkers vasthouden en aantrekken”, georganiseerd door de stichtingen IW Zuid Oost, Flexpool Installatietechniek Zuid-Oost en P&O Technisch Installatiebedrijf.

HELP! Ik heb te weinig goede mensen! Wat moet ik doen?
Graag introduceren wij Inge Sijpkens: gastspreker op het Live-Event voor de installatiebranche op 22 juni en mede-auteur van het boek ‘Bouwen aan een sterk werkgeversmerk’:
Mijn naam is Inge Sijpkens en ik werk al bijna 15 jaar samen met bedrijven in de bouw en techniek. Met meer dan 40 bedrijven uit de branche, heb ik gesproken over het vinden en binden van medewerkers. Hoe werven zij medewerkers en hoe zorgen zij dat deze medewerkers ook blijven? Waarom kiest een nieuwe medewerker voor jou? En waarom gaan medewerkers bij jou weg? Bouwen aan een sterk werkgeversmerk: is dat noodzaak? En hoe doe je dat dan?


Praktische tips over het binden van mensen
Op 22 juni a.s. tijdens het live-event voor installateurs uit Limburg en Oost-Brabant, geef ik een interactieve voordracht en deel ik uit al die ervaringen de beste en meest praktische tips. Wat werkt wel goed en wat niet? Concrete adviezen die je direct voor je eigen bedrijf in de praktijk kan brengen.
Deze kennis deel ik ook graag met je via het boek ‘Bouwen aan een sterk werkgeversmerk’, waar ik mede-auteur van ben. Tijdens het live-event neem ik het boek voor je mee. Zodat je na het event alle informatie en voorbeelden uit de branche nog eens na kan lezen. Alvast spieken? Dat kan hier: https://www.bouwenaaneensterkwerkgeversmerk.nl/

Je kunt je ook nog altijd aanmelden voor het live-event via: deze link

Wat mag je verwachten? 

  • Inspirerende omgeving
  • Boeiende en motiverende gastsprekers
  • Onderzoek, feiten & trends
  • Noodzaak van een sterk werkgeversmerk
  • Motiverend en concreet
  • Aanbevelingen direct toepasbaar
  • Uiteraard met een gezellige afsluiting
  • Extra: boek over dit thema, gericht op branche!

Let op: maximaal 100 deelnemers. Dus vol is vol.
Aanvang: woensdag 22 juni van 15.30-19.00uur
Locatie: Villa Flora, Villafloraweg 1, te Venlo

WordPress development door Webstation