IW als nieuwe sponsor van jeugdvoetbalteams

Sinds dit jaar spelen drie jeugdvoetbalteams met een IW-tenue! IW Noord-Holland is de trotse sponsor van SV Koedijk JO17-1, SV Hoofddorp JO16-2 en RK EDO JO17-1 uit De Goorn. 

Om van de teamleden van de jeugdvoetbalteams echte IW Ambassadeurs te maken nodigen we de teams uit bij ons op de werkplaats om kennis te maken met IW en de Elektro- en Installatietechniek.

  

 

SV Hoofddorp

Kortgeleden is IW sponsor geworden van een derde jeugdvoetbalteam: JO16-2 van SV Hoofddorp. JO16-2 is een hardwerkende groep van 15 jongens. We wensen het team alvast heel veel succes toe in de 6e divisie in het nieuwe voetbalseizoen

 

 

SV Koedijk

Begin dit jaar zijn we begonnen met het sponsoren van SV Koedijk. De jongens van JO17-1 hebben een super seizoen achter de rug. Ze hebben de kampioenswedstrijd tegen Alcmaria Victrix gewonnen en daarmee de schaal in hoofdklasse B veroverd.

 

 

RK EDO De Goorn

JO17-1 van vereniging RK EDO in De Goorn is het 3e  team dat IW sponsort. Dit team bestaat uit 15 jongens. Vorig seizoen speelde dit team nog in de JO15, zij spelen dit jaar dus voor het eerst in de JO17.

 

 

 

 

Check onze social media regelmatig om op de hoogte te blijven van de IW-voetbalteams!

Linkedin: @iwnoordholland

 

 

 

 

WordPress development door Webstation