Cityhackers bij de Uitvindfabriek Breda!

IW Brabant-Zeeland is al een aantal jaren een warme ondersteuner van de Uitvindfabriek in Breda. De Uitvindfabriek richt zich vooral op het primair onderwijs waar kinderen spelenderwijs kennis kunnen maken met techniek in de breedste zin van het woord. In en om deze oude snoepfabriek kunnen mooie avonturen worden beleefd. Het maken van een gave speelfilm tot uitvindingen bouwen!

Cityhackers!
IW Brabant-Zeeland heeft samen met de Bouwschool Breda en de Uitvindfabriek een nieuwe spelvorm opgezet, genaamd Cityhackers. Cityhackers is een toffe escape room gericht op jaar 1 en 2 van het Voortgezet onderwijs. Het is een spannende challenge waar je technische skills, inzicht en teamspirit goed van pas komen om de codes te kraken. Spelenderwijs wordt er dus kennis gemaakt met bouw- en installatietechniek. Meer informatie over Cityhackers? Check de Flyer Cityhackers of klik hier!

De Uitvindfabriek is een leuk initiatief waar schoolklassen gastlessen, schoolreisje of excursies gevolgd kunnen worden. Daarnaast is het natuurlijk een leuke activiteit voor het hele gezin en is het zelfs mogelijk (afhankelijk van de corona maatregelen) om er een kinderfeestje te organiseren. De Uitvindfabriek is een mooi initiatief waarvan wij hopen dat meer mensen dit gaan ondersteunen!

Meer weten over de Uitvindfabriek? Check https://uitvindfabriek.nl/de-uitvindfabriek/home

*De Uitvindfabriek is open op basis van de geldende corona maatregelen

WordPress development door Webstation